TEKNIKER

Kontakten mellan klient och mig som terapeut är det absolut viktigaste fundamentet för en lyckad behandling. Alla behandlingar börjar med ett samtal för att landa i kroppen, få fram vad du önskar få ut av behandlingen och vilka hinder som står i vägen för dig på den vägen. Det avslutas med en debriefing och en fortsatt behandlingsplan.

OSTEOPATI

Priser från 900 SEK

Klassisk kraniosakral osteopati


Den klassiska kraniosakrala terapin använder lätt tryck på olika delar av kroppen för att ge feedback till nervsystemet och öka kroppsmedveten-heten. Jag använder denna metod för att lätta på spänningar och påverka klientens förmåga att gå ner i varv. Resultatet är att klienten andas djupare, organen fungerar bättre och spänningar och värk försvinner. Ofta upplever klienten att hen går in i djup avslappning/dvala. Klienten är påklädd. Andra klassiska osteopatiska tekniker används också och PRRT.

Free flow kraniosakral terapi


Jag har utökat det jag påverkar genom kraniosakral terapi till tex följande:

- Chakra-systemet och det övriga energi-systemet

- Trauma terapi, där vi kommer åt tex chocker, dissociationer, skräckparalys, protestilska, neurologiska ryckningar i ben, armar, ögon diafragma etc.


Vid traumabehandling kan jag, efter ditt medgivande, behandla direkt mot huden eller sittandes på bänken och använda tex knän, fötter och händer samtidigt. Detta kan skapa en omhändertagande känsla förutom att det kopplar dig till verkligheten i kroppen och rummet, inte ekon från dåtiden.

RÖRELSE-UTFORSKANDE

Pris från 900 SEK

Anknytningsrörelser


Trauma kapslas in i kroppen i form av oavslutade reflexer och rörelser. Exempel på dessa är Moro reflexen (skräckparalys följt av klängreflex), protestilska, personlig gränssättning, skyddsreflexer och att vända sig bort från något skrämmande. Detta är något jag guidar till inom mina trauma informerade osteopati-behandlingar. För de som gjort ett utforskande av sin kropp så de kan vara relativt autonoma, kan ett utforskande på madrass vara ett lämpligt nästa steg, där vi utforskar hur du kan söka dig till trygghet och lugn i relation till mig som terapeut.

Biodynamic Breathwork & Trauma Release System


Trauma påverkar andningen (se utvecklingstrauma). Därför är medvetenhet om din egen andning avgörande för att frigöra dig från dina trauman. Jag själv upplevde att kroppen kommunicerade med ett helt nytt, rikt och detaljerat språk när jag själv började med BBTRS. Denna metod rekommenderas starkt om du har erfarenhet av tex frigörande dans eller aktiva mediationer (tex Osho's). Skillnaden till free flow kraniosakral osteopati är att det är du som kund, inte jag som terapeut, som gör rörelserna, andas och hittar ditt flow. Jag guidar och stöttar.

VANLIGA FRÅGOR

BETALNING

De allra flesta betalar med Swish. Om detta betalningsalternativ inte passar går det det att betala via faktura, med kort, kontanter eller Actiway friskvårdscheckar.

ATT TÄNKA PÅ

Integreringen av behandlingen i nervsystemet och livet är viktigt. Förutom att vila och dricka vatten, mår kunder bra av att skriva i dagbok, meditera & vara i naturen efter behandlingen.

TRANSPORT

Djursholm: Gratis parkering. Busshållplats: Djursholms c.

Östermalm: Tunnelbane-station Östermalmstorg.

Uppsala: Parkering 15-20 kr/h. Busshållplats: Kyrkogårdsgatan.